INGREDIENTS:
Pebrot vermell
carbass
ceba
pebrot verd
tomaquet natural ( jo 1 pot de kilo)
- Tallem la ceba en juliana , i el pebrot a tires . Ho posem en una cassola gran i que es vagi enrossin.
- Quan està una mica cuit hi afegim el carbassò tallat a daus , hi ho deixem una estona més
- Hi afegim al tomate triturada i deixem que es cogi bé, uns 2o o 25 minuts vigilant de que no s'enganxi, si ens fes alta hi afegim un rajolí d'aigua. Hi podem posar una cullaradeta de sucre per restar l'acidesa de la tomata.
- Un cop la tenim cuita la posem en pots que previament haurem esterilitzat. Els omplim fins a dalt, els tapem i els hi donem la volta de cap avall perquè ens faci el buit. Perqueè ens faci el buit ho hem de fer amb la xamfaina ben calenta.
- Deixem que es refredin bé, jo els hi deixo tot un dia , i llavors ja els podem etiqueta i cap al rebost.
Quina bona idea, Quima!! Així quan es necesita per a fer algún plat o acompañar-lo ja el tens preparat, i a més casolà, que és el millor!!
ResponEliminaPetonets
Amb els productes de temporada va molt bé fer-ne conserves! tenir xamfaina preparada ha d'anar molt bé! bona idea!
ResponEliminaque bonaaa!! ojala tingues el temps i les ganes per fer-la!! aiixxx petons
ResponElimina