Ohhhhhh felicitat tot el pis per mi sola ......suposo que m'entendreu, però m'encanta de tant en cuant tenir un matí o una tarda on no hi hagui ningú més a casa. Així que primer m'he dedicat a ordenrt i endreçar al niuet, que bona falta li feia, i desprès a l'altre meva passió : les manualitats. Tant absorta estava fent cosetes que m'he adonat que ja era molt tard i el dinar encara estava per fer.
Una cosa tenia molt clara era que faria bacallá, que ja el tenia descongelat. Bé hem deixo de xerrameca i os poso la recepta.
4 trossos de filet de bacalla al punt de sal de La Sirena
Unes cuantes patates ja cuites de guarnició (les meves del LIld)
Tomaquet fregit (avui de compra que no hi habia temps per fer-lo)
Pa torrat i farina.
Enfarinem i fregim el bacallá en una paella amb oli,a foc ben fort i que ens quedi ben rosset.
Quan està rosset el posem en una plata que pugui anar al forn i per sobre hi posem tomaquet fregit i hi tirem pa torrat per sobre el tomaquet, i el posem al forn a gratinar.
Mentrestant he agafat unes cuantes patates i les he passat per una paella per donar-lis una mica de color i hi he posar all i julivert.
Quan el bacallà esta rosset ho emplatem i ja tenim un plat ben bó i rapid de fer.
Encara que ens agradi moltissim cuinar; No sempre hi hem de dedicar moltes estones per menjar sá i bó.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡
BONA SETMANA SANTA ¡¡¡¡¡
Ràpid, però boníssim!! Hi haurà algú que aquests dies no hagi menjat bacallà???
ResponEliminaPetonets,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Si que t'entènc Quima a mi també m'agarda disposar d'una eston aper mi sola sense que ningú em molesti. Aquest bacallà per ser exprèss deu ni do quina bona pinta que fa!!!!
ResponEliminaBona pasqua!!
Jo m´he complicat el migdia fen una cassoleta de bacallà, amb carxofes, ous dussos i trampa, i la veritat de vegades una coseta així rapideta, també s´agraeix. Bona recepta. Petons des d´Almacelles (Lleida).
ResponEliminaahhhhhh , aquesta si que es sencilla, l'haure de fer . roser
ResponEliminaA vegades les receptes EXPRÉS són tant o més bones que les que ens porten hores a la cuina. Aquest bacallà és un plat exquisit per a qualsevol tipus d'àpat! formal o informal. Una abraçada.
ResponEliminaCom diuen les companyes... visca les receptes ràpides! Queden boníssimes i podem menjar bé en un momentet!
ResponEliminaPetonets
Sandra
No sempre una recepta mes elaborada queda mes bona que este bacallà que diu menjam.
ResponEliminaUn abraç